Bandleden

BuzzAround    Rhythm & Bluesband

De basis voor deze band werd gelegd in 2002 toen Frank de Louw en Rob Brondsema, toen beiden zonder band, elkaar tegenkwamen en afspraken samen iets nieuws te beginnen. Na diverse namen en via een zanger en een aantal zangeressen bestaat sinds kort een nieuwe bezetting.

Frank de Louw was jaren een van de frontmensen van de feestelijke band The Bob Color.Na een psychedelische periode heeft hij in de 70e jaren zijn rock ën roll roots weer opgezocht met de Real Fifties Band en later met Woody and his Sidemen.

Rob Brondsema was bassist van de Gigantjes. Hij is reeds in de vroege jaren 60 zijn muzikale carriëre begonnen. Samen met Frank zat hij in de rhythm & bluesgroep Treat, Hifi-Apartement en Delahaye.

Theo van den Hoven is begonnen in de Haagse muziekscene in de jaren 60 en is ondermeer bekend geworden met The Flag. Theo heeft vroeger samen met Frank in de schoolband Rank and Fashion gespeeld.

Marc Klaassen heeft in diverse bands zijn sporen verdient als gast- en studiomuzikant, tevens producer van o.a. de Vanzanden band, en heeft recentelijk het album Klaassen & van Dijk opgenomen met Alquin zanger Michel van Dijk.

Cor Nieuwpoort speelde in de formatie Country Fair, en later drums en wasbord in de Hobo String Band .

Jan Enklaar, een virtuoze mondharmonicaspeler. Jan is begonnen met spelen in Leiden in div. bands. Heeft veel studio en commercial werk gedaan. En opgetreden met o.a. Ronald Abrams en Herman Brood.